Eerste communie foto’s

Sven

Sven

In mei leggen alle vogels een ei vieren de meeste twaalfjarigen hun communie of lentefeest. Vandaag mocht ik hiervoor de eerste sessie van het jaar doen, niet zover van m’n deur: de oude leerlooierij Schotte te Erembodegem. Ook al mag je in theorie het terrein niet betreden, het is een publiek geheim dat hier  – naast de urban explorers – beroeps- en amateurfotografen uit de streek langskomen om in deze unieke locatie een reeks opnames te maken.

Schotte

Schotte

De oude fabriek werd slechts in 1998 failliet verklaard en verlaten, maar ziet eruit alsof ze beide wereldoorlogen heeft meegemaakt… kapotgegooid glas, ingestorte houten daken en natuurlijk heeft ze ook de obligatoire bezoeken van graffiti-spuiters gehad. Uitkijken is dus de boodschap, want niet alle zones zijn er nog even veilig te betreden als pakweg 5 jaar geleden.

Vandaag bracht ik 2 bezoeken aan Schotte, want voor de middag was ik er al aan het werk voor de modellenportfolio van Sven. Handig meegenomen, want 3 jaar na mijn laatste deftig bezoek (triptiek, 2006) aan de locatie was er weer heel wat veranderd, vooral dan op het vlak van knappe graffiti en kon ik dus zeer snel de mooiste locaties terugvinden.

Het was misschien één van de laatste keren dat we er konden gaan fotograferen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s